Duiven restaurant Nieuwe tijd

Duiven restaurant Nieuwe tijd is een gezellig restaurant waar je terecht kan voor een gezellige borrel en een goed hapje eten. Hier kan je namelijk genieten van gerechten afkomstig uit alle windstreken van de wereld. Het restaurant is opgedeeld in verschillende thema’s, hierdoor is er altijd wel iets te vinden wat je lekker vindt.

Wanneer je binnenkomt in Duiven restaurant Nieuwe tijd valt meteen op dat het een uniek en sfeervol restaurant is. Door vriendelijk ontvangen te worden door de gastvrouw, wordt je vervolgens naar je tafel begeleid.

Duiven restaurant Nieuwe tijd beschikt over twee verdiepingen, boven is het restaurant te vinden en op de begane vloer is er voor de kinderen een kids space. Hier kunnen de kinderen genieten van verschillende arcade games en spelletjes.

Welke gerechten kan je er bestellen?

In restaurant Nieuwe Tijd heb je verschillende gerechten afkomstig uit alle windstreken van de wereld. Zo kan je er verschillende variaties aan sushi krijgen als de bekende Maki en Uramaki gemaakt met kip, zalm of komkommer.

In de seafood bar kan je kiezen uit oesters, sashimi en lekkere poké bowls.

Naast verschillende voorgerechten als carpaccio en warme soepen, heb je genoeg keus uit verschillende hoofdgerechten.

Zo kan je ervoor kiezen om warme gerechten in steelpannetjes te pakken of eten van de A la carte. Ook kan je ervoor kiezen om je eigen gerecht samen te stellen door je gerecht te laten wokken met een saus naar keuze en kan je vlees en vis gerechten kiezen van de teppanyaki en grill.

Duiven restaurant Nieuwe tijd is een gezellig restaurant waar je terecht kan voor een gezellige borrel en een goed hapje eten. Hier kan je namelijk genieten van gerechten afkomstig uit alle windstreken van de wereld. Het restaurant is opgedeeld in verschillende thema’s, hierdoor is er altijd wel iets te vinden wat je lekker vindt. Wanneer…