Duurzame verpakkingen nu belangrijker dan ooit

Iedereen weet dat duurzaamheid erg belangrijk is en misschien wel belangrijker dan ooit. Consumenten, maar ook producenten zijn zich steeds meer bewust dat duurzamere keuzes gemaakt moeten worden. Daarnaast weten ze ook meer hoe deze keuzes gemaakt kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is een boosdoener die je vaker voorbij hoort komen: verpakkingsmaterialen. Kijk maar eens naar alles dat verpakt wordt en hoeveel verpakkingen je eigenlijk weggooit. Je zult schrikken wat je allemaal in een jaar hebt verzameld. Wist je dat je op een dag ongeveer zeven verpakkingen per dag opent? Laat staan hoeveel je er ongemerkt per jaar opent!

Om dit getal drastisch te reduceren is Naber Plastics druk bezig met duurzame verpakkingen te produceren. Maar wat houdt duurzame verpakkingen nou in?

Wat is een duurzame verpakking?

Bij een duurzame verpakking denken we meestal aan een verpakking dat bestaat uit zo min mogelijk materiaal en het liefst zo veel mogelijk uit gerecycled materiaal. Het beste is als de verpakking bestaat uit één materiaalsoort. Duurzaam plastic is een prima optie. Dit maakt het recyclen ook weer een stuk gemakkelijker.

Benieuwd wat Naber voor jou kan betekenen? Kijk eens een keer op de website. Dit bedrijf is namelijk gefocust op duurzame verpakkingen voor voedsel. Dus zoek je naar duurzame alternatieven? Dan zeg je duurzame verpakking van Naber Plastics.  Of je nou op zoek bent naar duurzaam materiaal of zelf graag milieuvriendelijke producten op de markt wilt brengen Naber Plastics is een geschikte partner. Vul het formulier in op de website en kom in contact!

Iedereen weet dat duurzaamheid erg belangrijk is en misschien wel belangrijker dan ooit. Consumenten, maar ook producenten zijn zich steeds meer bewust dat duurzamere keuzes gemaakt moeten worden. Daarnaast weten ze ook meer hoe deze keuzes gemaakt kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is een boosdoener die je vaker voorbij hoort komen: verpakkingsmaterialen. Kijk maar eens…