Rietmatten bij de Rietmattenspecialst

Als je op zoek bent voor leuke rietmatten voor je balkon of tuin dan zijn de rietmatten van www.rietmattenspecialist.nl de beste keuze voor jou!

Door een rietmat te gebruiken als balkonscherm, zorg je er niet alleen voor dat jouw balkon mooier, vrolijker en unieker eruit komt te zien, maar je zorgt er ook voor dat je meer privacy creƫert. De schermen zijn niet helemaal dicht, waardoor je toch nog een beetje naar buiten kunt kijken zonder dat dit ten koste van je privacy gaat.

Het bevestigen van rietmatten is erg simpel en gemakkelijk. Je kan ze bevestigen door middel van tie wraps of met een ijzerdraad. Het is wel verstandig om rekening te houden met de wind als je het scherm gaat bevestigen. Wanneer er een redelijk harde wind staat is het verstandig om het scherm op meerdere plekken te bevestigen.

Er zijn drie soorten rietmatten: gepelde, ongepelde en dikke rietmatten.

Gepelde rietmatten zijn matten waarbij de buitenste laag van het riet is verwijderd, dit zorgt voor een gelige kleur en het geeft geen schilfers af.

Ongepelde rietmatten zijn matten spreekt voor zichzelf

Dikke rietmatten zijn matten die dikkere bamboesticks bevatten dan de gepelde en ongepelde. Dit zorgt voor meer privacy doordat de het riet zo dicht mogelijk op elkaar zit.

Als je op zoek bent voor leuke rietmatten voor je balkon of tuin dan zijn de rietmatten van www.rietmattenspecialist.nl de beste keuze voor jou! Door een rietmat te gebruiken als balkonscherm, zorg je er niet alleen voor dat jouw balkon mooier, vrolijker en unieker eruit komt te zien, maar je zorgt er ook voor dat…