Party

Tijd voor een personeelsuitje?

Vrijwel elk bedrijf organiseert elk jaar een personeelsuitje. Zo’n uitje brengt jou en je collega’s toch wat dichterbij elkaar, waardoor de samenwerking kan worden versterkt. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om jouw werkvrienden eens buiten het werk om te zien. Ben je op zoek naar inspiratie voor een uniek personeelsuitje? Hierna volgen een aantal tips.

Cocktail workshop

Een cocktail workshop is ideaal voor wanneer jouw bedrijf uit een wat kleiner team bestaat. Tijdens deze workshop leer je om drie verschillende cocktails te maken. Je doet kennis op over welke glazen je voor welke cocktail gebruikt, hoe je moet shaken of stirren en welke dranken nu eigenlijk bij elkaar passen. Deze workshops kunnen in diverse strandpaviljoens in Scheveningen worden gegeven.

Pubquiz

Voor wat grotere bedrijven met meer werknemers is een pubquiz misschien wat meer geschikt. Je kunt dit namelijk met vanaf tien tot wel duizend mensen spelen. De pubquiz vindt online plaats en wordt door een professionele presentator gehost. De quiz bestaat uit meerdere rondes: open vragen, meerkeuzevragen, minigames, mediafragmenten en een muziekronde. Je gaat vervolgens in teams tegen elkaar strijden. Dit kan allemaal vanuit je eigen woonkamer op jouw eigen telefoon of tablet.

Archery tag

Een activiteit die wat meer geschikt is voor de sportievelingen onder ons is archery tag, een mix tussen paintball en trefbal. Je probeert met je team zo snel mogelijk alle doelen van de tegenstander te schieten zonder zelf geraakt te worden door je tegenstander.

Leave a Reply